【Baosuo Enterprise Group】 Deltager i Paper One Show 2023 i Sharjah, UAE

【Baosuo Enterprise Group】 Deltager i Paper One Show 2023 i Sharjah, UAE

03-03-2023

Med den velordnede implementering af de optimerede Covid-19-inddæmningsforanstaltninger, vil Baosuo Enterprise Group fortsætte med at fokusere på det internationale marked i 2023, fremad fra et nyt udgangspunkt og vise"Baosuo Intelligent Manufacturing"til oversøiske kunder.

paper machine

Den 23. februar sluttede Paper One Show, den førende internationale papirudstilling i MENA-regionen siden 2007, med succes i Sharjah. Baosuo deltog i denne udstilling med sit oversøiske R&D-center--Giotto Technologies Srl.

tissue paper machine

Ved thdet er udstilling, salgsteamet forsynede kunderne med en personlig nøglefærdig løsning til vævsproduktion og gav en detaljeret forklaring på innovative teknologier med hensyn til energibesparelse, forbrugsreduktion og udstyrets driftsydelse.

Crescent Former Paper Machine

Baosuo vandlamineringsteknologi har fanget adskillige opmærksomhedkunder, som har taget et solidt skridt for Baosuo Enterprise Group til at uddybe Mellemøsten-markedet.

 

Gennem denne udstilling har Baosuo Enterprise Group yderligere styrket kommunikationen og samarbejdet med kunderne, så kunderne kan få en fuld forståelse for den nøglefærdige løsning. Vi overholder altid forretningsfilosofien om "koncentricitet, sameksistens og evig innovation" og leverer løsninger til kunder med bedre tjenester for at hjælpe dem med at opnå større fordele!

 

Jeg glæder mig til at se dig i Tyskland til marts!

paper machine

Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik